Rated 4.6 out of 5
Palosaaren Poro- ja Kalastustila

Organizer

Palosaaren Poro- ja Kalastustila
Phone
+358 40 589 1695
Email
posti@palosaarenporotila.fi
Website
https://palosaarenporotila.fi/
REGISTER

Location

Palosaaren Poro- ja Kalastustila
Meskusvaarantie 66, 93999 Kuusamo, Finland

Date

08.Jun.2022
Expired!

Time

Finnish time UTC+2
8:00 pm - 8:45 pm

Cost

30 €

Reindeer Talk

Ever wondered what reindeer really feel? What do they think about you? Do they love pulling the sleigh? What reindeer eat for breakfast? Meet Pikkumusta, a reindeer who is living on a reindeer farm in Kuusamo.

Pikkumusta will tell you all about his reindeer friends and what a typical day is like for him in the North. You will even learn how to drive a reindeer sleigh.

Pikkumusta is a cheerful, friendly and outgoing reindeer. He can’t wait to meet you too! He might just surprise you with what he has to say.

  • Introduction Headline: A typical working day of a reindeer. In his own words.
  • How to get most out of it:

    You can think questions what you want to know about Reindeers beforhand

    (their life, behaviour etc.)

  • YouTube Trailer: https://youtu.be/yMSeXLf7irw

You need a device with a microphone and a video camera to be able to interact during the experience. Chrome browser is recommended. Test your connection and browser here

Sold out!

Valloittava poromatka

Rated 5 out of 5
April 7, 2022

Poromatka oli sympaattinen, luonnonläheinen ja mukaansatempaava. Matkalla käsiteltiin juuri sellaisia asioita, jotka kiinnostavat ihmisiä. Eläimet tuotiin esiin hyvin lämpimässä sävyssä, mikä on äärimmäisen tärkeää. Luomakuntaa pitää aina kunnioittaa ja arvostaa.

Kuten sessiossa puhuttiin, rekimatkan ääniä kannattanee vahvistaa ja luoda vielä aidomman tuntuinen ajelukokemus katsojalle.

Mikan puhetta on mukava kuunnella. Ääni on pehmeä ja soljuva. Myös olemus on lempeä, mikä korostuu entisestään eläimistä puhuttaessa. Mikasta huokuu kunnioitus elämää kohtaan. Tätä kunnioittavaa näkemystä voisi toisaalta vahvistaa vielä enemmän. Suomen kielinen versio oli minulle todella antoisaa, koska ymmärsin enemmän ja pystyin osallistumaan. Englanninkieliseen versioon tuskin olisin kommentoinut tai kysynyt mitään.

Matkalla oli sopivassa määrin liveselostusta ja videoita. Oli hyvä, että selostuksessa oli välillä taukoja, mikä antoi mahdollisuuden rauhassa kokea matkan tunnelmaa.

Jos matkaan jotain voisi lisätä, niin pieniä herkullisia palasia päähenkilöporon luonteesta ja käytöstavoista. Esimerkiksi itsepäisyys voi olla todella huvittava mauste tarinassa.

Kiitos!

marita.niemela

Hyvin toteutettu virtuaalituote. Mielenkiintoinen aihe ja opettavainen tuote poroista ja niiden elämästä porotilalla. Tempaisi mukaan täysillä ja oli tunne, että oli itse porotilalla paikan päällä sekä livenä rekiajalulla. Mikalla hyvät vuorovaikutustaidot ja otti hyvin asiakkaan huomioon esim. puhuttelemalla nimellä. Kuvien ja videon laatu hyvä sekä ääni kuului hyvin.

Rated 5 out of 5
April 7, 2022

Suosittelen lämpimästi kaikille !

Marjut Hakkarainen

Reindeer Ride

Rated 5 out of 5
April 7, 2022

This was awesome! Recommend for anyone – suitable for kids and adults.

riitta.must

Poroajelu

Rated 4 out of 5
April 7, 2022

Ihana todentuntuinen virtuaaliporoajelu.

Opas hoiti juontoa asiantuntevasti ja porot olivat todella söpöjä!

-Heidi-

salsafiesta2000

Reindeer Talks

Rated 4 out of 5
April 6, 2022

Sujuvasti pyöri videot. Itselleni ainakin kuvan laatu oli hyvä. Juonto oli jouhevaa. Musaa tosiaan puuttui taustalta.

Jukka Blomster