Rated 5 out of 5
REGISTER

Date

10.Sep.2021
Expired!

Time

Finnish Time
11:00 am - 12:00 pm

Cost

30,00 €

Joulupukin iltasatu

Ohhoh, olipas Joulupukilla tänään kiireitä. Mutta kaikki olivat mukavia hommia, kuten lasten kirjeiden lukemista ja joululahjalistojen tekemistä tonttujen kanssa. Ennen kuin Joulupukki menee vielä ruokkimaan porojaan, hän mielellään juttelisi kanssasi ja lukisi iltasadun.

Joulupukki on löytänyt suuresta iltasatukirjastaan tarinan tunturin laella asuvista kissasta ja koirasta, jotka eksyivät metsään. Ota mukava asento ja käperry kuuntelemaan, miten siinä kävi, kun he kohtasivat metsässä jäniksen, pöllön ja poron.

  • Introduction Headline: Rovaniemen Joulupukki juttelee kanssasi ja lukee iltasadun
  • How to get most out of it:
    • Harjaa hampaasi
    • Laita yöpuku
    • Ota rakkain pehmolelu kainaloosi
    • (Ei ole pakko, mutta niin on kaikista mukavinta)

You need a device with a microphone and a video camera to be able to interact during the experience. Chrome browser is recommended. Test your connection and browser here

Sold out!

Ihana tarina

Rated 5 out of 5
August 27, 2021

Tyttö 5-vuotta tykkäsi kun kuuli oman nimensä joulupukilta. Tarina oli sopivan pitkä ja aikaa jäi hyvin jutella joulupukin kanssa. Ääni kuului ja kuva näkyi hyvin. Oli helppo osallistua sähköpostiin tulevan linkin kautta.

Kiva tarinatuokio!

Rated 5 out of 5
August 27, 2021

Aava tykkäsi todella paljon kuunnella muiden lasten juttuja. Oli kiva, että joulupukki tiesi monesta siskosta. Joulupukki on ihana t: Aava. Tarina on myös todella kiva ja olisi halunnut kuulla toisenkin tarinan.
Kiitos terveisin Aava