Rated 5 out of 5
Christmas House Santa

Organizer

Christmas House Santa
Phone
1685114
Email
info@christmashousesanta.fi
Website
http://christmashousesanta.fi

Christmas House Santa – The Official Santa Claus of the Arctic Circle

REGISTER
Napapiiri, Rovaniemi

Location

Napapiiri, Rovaniemi
Pajakylä

Date

20.Oct.2022
Expired!

Time

Finnish Time
6:30 pm - 7:00 pm

Cost

39,00 €

Joulupukin iltasatu

Ohhoh, olipas Joulupukilla tänään kiireitä. Mutta kaikki olivat mukavia hommia, kuten lasten kirjeiden lukemista ja joululahjalistojen tekemistä tonttujen kanssa. Ennen kuin Joulupukki menee vielä ruokkimaan porojaan, hän mielellään juttelisi kanssasi ja lukisi iltasadun.

Joulupukki on löytänyt suuresta iltasatukirjastaan tarinan tunturin laella asuvista kissasta ja koirasta, jotka eksyivät metsään. Ota mukava asento ja käperry kuuntelemaan, miten siinä kävi, kun he kohtasivat metsässä jäniksen, pöllön ja poron.

  • Introduction Headline: Rovaniemen Joulupukki juttelee kanssasi ja lukee iltasadun
  • How to get most out of it:
    • Harjaa hampaasi
    • Laita yöpuku
    • Ota rakkain pehmolelu kainaloosi
    • (Ei ole pakko, mutta niin on kaikista mukavinta)

You need a device with a microphone and a video camera to be able to interact during the experience. Chrome browser is recommended. Test your connection and browser here

Sold out!

Joulupukki luki mulle iltasadun 😍

Rated 5 out of 5
April 11, 2022

Joulupukin iltasatu -matka oli kerrassaan ihana. Erityisen upeaa oli, miten joulupukki jutteli jokaisen lapsen kanssa annettujen ennakkotietojen pohjalta. Joulupukin ääni oli myös juuri oikeanlainen ja itse iltasadun lukeminen oli todella eläytyvää ja joulupukkimaista. En tiedä, miten moni alussa näki, miten joulupukki pukeutui ja tehtiin kaikkia teknisiä tsekkauksia matkaa varten. Silloin ehkä olisin toivonut, että siinä olisi ollut kamera kiinni ja vaikka teksti “joulupukki on ihan kohta tulossa” tai ääni “joulupukin laulelua ja kyllä minä täältä ihan kohta tulen”. Sitten kamera ja mikki olisi avattu ja näytetty kun hän tulee paikalle. Tykkäsin miten alussa joulupukille alkoi tupsahdella paketteja ja hän lueskeli hänelle tulleita kirjeitä ja lauleskeli. Isot paketit voisi olla näppärää antaa hänelle sivulta, sillä nyt kun ne ojennettiin suoraan edestä kameran kohdalta, paketti peitti joulupukin kasvot. Kun myöhemmin annettiin pieniä paketteja joulupukin eteen pöydälle, valo osui niin että paketin tuojan varjo liikkui joulupukin edessä. Itse huomasin, että en pystynyt avaamaan kameraa, sillä se on nyt säädetty mmhmm:ään ja kun sitten avasin sen joulupukin iltasadun aikana, yhteys alkoi pätkiä ja ääni puuroutua ja lopuksi yhteys katkesi. Kun suljin mmhmm:n ja loggauduin uudelleen sisälle kaikki toimi taas loistavasti. Tykkäsin myös miten kivasti joulupukki päätti matkan: hyvästeli lapset ja lähti katsomaan mitä muori oli tehnyt iltapalaa. Yhteenveto: Matka oli ainutkertainen kohtaaminen joulupukin kanssa ja harvalle itse joulupukki on lukenut iltasatua!

sanna

Todella, todella hyvä ja kiva kokemus

Rated 5 out of 5
April 11, 2022

Oli kivaa, että kaikki sai jutella Joulupukille ja heiluttaa toisille lapsille käsiä. Oli kivaa kun Joulupukki kyseli multa kaikkea ja myös jännittävää, kun Joulupukki tiesi, mitä harrastan. Oli kivaa, että sain olla Joulupukin kanssa. Hauskaa, kun Joulupukki sanoi “Yötuubi”. Kiitos, oli tosi kivaa!

Anonymous

Ihana tarina

Rated 5 out of 5
August 27, 2021

Tyttö 5-vuotta tykkäsi kun kuuli oman nimensä joulupukilta. Tarina oli sopivan pitkä ja aikaa jäi hyvin jutella joulupukin kanssa. Ääni kuului ja kuva näkyi hyvin. Oli helppo osallistua sähköpostiin tulevan linkin kautta.

Anonymous

Kiva tarinatuokio!

Rated 5 out of 5
August 27, 2021

Aava tykkäsi todella paljon kuunnella muiden lasten juttuja. Oli kiva, että joulupukki tiesi monesta siskosta. Joulupukki on ihana t: Aava. Tarina on myös todella kiva ja olisi halunnut kuulla toisenkin tarinan.

Kiitos terveisin Aava

Anonymous